Prima etapă de crowdfunding încheiată – 47674 lei

Am ajuns la finalul campaniei de început pentru Casa Jocului și în primul rând vrem să spunem un mare MULȚUMIM! 🤩 🎉 🤗
Am reuşit să strângem în 74 de zile de campanie suma magică de 47674 lei! Un număr frumos, în oglindă, poate un simbol al jocului și al reciprocității 🙂
Mulţumim fiecăruia dintre voi care ne-aţi acordat încredere în formă materială, indiferent cât a fost de mare. Prin fiecare gest de încurajare am simțit că suntem mai aproape unii de alții și am simțit cum visul de a crea acest centru de arte comunitare devine tot mai real.
Câteva date despre campanie:
Suma totală: 47674 lei.
Au contribuit: aproximativ 180 de persoane (o parte au fost contribuții primite în numerar cu diferite ocazii, pe care le-am transferat ulterior în contul campaniei).
Spectrul de donaţii: 10 lei – 4000 lei.
Dincolo de banii cu care acum vom începe să demarăm proiectul (avize, aprobarea de construcţie, plan arhitectural, fundaţii, lemnul de construcţie) această campanie ne-a învăţat să colaborăm mai bine între noi şi să ne prezentăm munca noastră într-un mod mai frumos şi mai clar.
Precum am anunţat anterior, acesta este începutul, pentru un buget total pe care îl estimăm la 70.000€ în doi ani, buget pe care dorim să îl strângem din sponsorizări, parteneriate, donaţii, din împrumuturi private pe 5 ani şi din proiecte de finanţare (AFCN / European Solidarity Corps, eventual şi altele).
În aceste zile vom evalua diferite opţiuni pentru a înlesni posibilitatea de donaţii continue pentru Casa Jocului. Până atunci, găsiţi datele de cont pentru donaţii directe pe https://casajocului.ro/contribuie
În continuare vă vom ține aproape de modul în care evoluează proiectul 🙂
Cu multă recunoştinţă!
Bogdan Octav (coordonator proiect),
Lucian Conţiu (coordonator comunicare)
şi Echipa Cercul Întreg ✊ 🌟
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Progres finanţare din 70.000 €
procentual 0%

Fii parte din poveste

Dacă doreşti să intri în contact cu noi, sau vrei să te abonezi la newsletter-ul Casei Jocului, ne bucurăm să auzim de tine.