Donaţii

Poţi dona pentru Casa Jocului prin următoarele căi:

Transfer direct:

Asociaţia Arta Capoeira 
IBAN: RO63BTRLRONCRT00U2873902 (lei)
IBAN: 
RO48BTRLEURCRT00U2873902 (euro)

 PayPal: bogdan@cerculintreg.ro

Revolut: @bogdan0xc4

Dacă vrei să ne contactezi legat de o donaţie directă, ne poţi contacta pe mail sau la telefon, +40 757 559274

Despre sprijinul financiar

Estimăm un buget total de circa 70.000 de euro pentru acest proiect, pe parcursul a doi ani.

Vrem ca acest buget să se compună din donaţii directe, din împrumuturi  private pe 5 ani, şi o parte din proiecte de finanţare pentru ONG-uri.

Preferăm să evităm proiecte de finanţare pentru business-uri, pentru că acest proiect nu e un business care urmăreşte un profit personal, ci o viziune legată de o comunitate care se poate susţine prin oamenii care rezonează cu scopurile noastre, şi care vor prin contribuţia lor să îşi creeze un spaţiu de întâlnire unde să se simtă bineveniţi şi bineprimiţi. Dacă ai posibilitatea să sprijini acest proiect financiar, te rugăm să ai în vedere următoarele principii:

  1. Investeşte doar dacă te regăseşti în această viziune, şi dacă simţi că vrei să foloseşti şi tu în oarecare măsură infrastructura pe care o creem, fie că vrei să vii la petreceri, la cursuri, să ai un loc unde să poţi să-ţi aduci copiii la cursuri, ori că vrei să vii să te încarci cu atmosfera de la Cercul Întreg.
  2. Investeşte cât poţi investi cu bucurie şi generozitate. Avem posibilităţi diferite şi nevoi diferite. Respectă-ţi limitele dar cultivă-ţi şi capacitatea de a dărui.

Spread the word

Cea mai importantă parte a proiectului „Casa Jocului” este reţeaua de oameni care se va creea, oameni cu diferite capacităţi şi posibilităţi. Aşa că te invităm să împărtăşeşti acest proiect cu oamenii despre care crezi că rezonează cu această viziune.

Dacă fiecare dintre cei pe care îi atinge acest proiect, contactează 9 persoane despre care crede că rezonează cu acest proiect, vestea va curge repede, şi ajutoarele se vor întâmpla pe măsură.
Poate cunoşti un om de afaceri care ar vrea să sprijine, poate cunoşti un moderator TV sau radio care ar fi încântat de proiect, sau câte şi mai câte.
Fii parte din reţeaua de multiplicare a acestei viziuni. Poţi face un post pe Facebook sau Instagram. Poţi trimite nişte mailuri.
Important este să ajungă proiectul la urechile potrivite, nu neapărat la numere mari de oameni Ascultă-ţi intuiţia. 

Împrumuturi pe termen de 5 ani

Odată finalizat, dorim să găzduim proiecte culturale europene şi transcontinentale, prin reţelele de operatori culturali din care facem parte. Partenerii noştri sunt din România, Germania, Italia, Spania, Brazilia, Senegal şi Togo.

O parte din aceste proiecte, în special proiectele culturale finanţate de UE acoperă costuri de închiriere a spaţiului îndată ce este funcţional (2022/23), din care vom putea plăti înapoi împrumuturile primite.

Dacă vrei să sprijini realizarea proiectului cu un împrumut, te rugăm să ne contactezi pentru realizarea unui contract notarial de împrumut cu asociaţia noastră.

Sponsorizări / Parteneriate (firme)

Dacă ai o firmă sau lucrezi într-o firmă care ar putea oferi fie o sponsorizare ori un parteneriat, te rugăm să ne contactezi pentru a discuta detalii. 
Dorim să oferim la schimb organizarea unor teambuilding-uri sau sărbători, până în 2022 la o locaţie externă, iar din 2023 chiar în Casa Jocului, în jurul focului. 

Voluntariat

Proiectul va avea nevoie de multe mâini şi picioare ajutătoare în perioada de construcţie, având în vedere că multe dintre procesele cu care vom lucra vor include manoperă (lucru cu lut, paie, lemn, gătit, etc.)
Dacă vrei să voluntariezi pentru acest proiect, te rugăm să ne trimiţi un mail cu subiectul “Voluntariat la Casa Jocului” la adresa contact@casajocului.ro în care să ne spui numele tău, vârsta, ariile în care ai experienţă şi perioada în care ai dori să activezi. 

Progres total finanţare (din 70.000 euro)
18%
din donaţii (din 25.000 euro propuşi)
38%
Împrumuturi private (din 20.000 euro propuşi)
15%
Finanţări nerambursabile (din 25.000 euro propuşi)
0%
Cheltuit (din 70.000)
1%

Fii parte din poveste

Dacă doreşti să intri în contact cu noi, sau vrei să te abonezi la newsletter-ul Casei Jocului, ne bucurăm să auzim de tine.