Echipa noastră de bază de la Cercul Întreg este o comunitate de oameni vii, şi diverşi, trecuţi prin bune şi rele. În anii noştri de activitate ceea ce ne-a adus din nou şi din nou împreună este dragostea fiecăruia pentru muzică şi joc împreună, iar această dragoste a reuşit de nenumărate ori să depăşim neînţelegerile şi tensiunile, şi să ne permită să construim împreună, chiar şi când nu era totul roz. 

În urmare vă invităm să ne cunoaşteţi pe o parte din echipa de bază:

Bogdan Octav Rakolcza

Fondatorul şi organizatorul principal al Cercului Întreg. Format ca designer al comunicării în Nürnberg/Germania, şi ca viziune despre joc şi muzică în Brazilia. Pasionat de filosofia mai profundă a jocului, ca o cale de integrare a individului în comunitate, şi diferenţele şi asemănările între diferite forme de joc în diferite societăţi conectate la rădăcini. Profesor de capoeira, muzică, ritm, producător de muzică electronică (809dao), şi lutier autodidact.

Adrian Tudoran Cimpoeşu

Co-fondatorul Cercului Întreg, format în facultatea foto-video din Cluj Napoca. Accesul lui înspre muzică a debutat ca DJ (Electroclown/Văzduh) fiind unul dintre primii DJ din România cu o specializare vastă în muzici cu origini în Africa/Caraibe/America de Sud. Format în capoeira şi percuţie alături de Bogdan în Brazilia. Actualmente producător muzical pentru teatrul independent, profesor de muzică şi capoeira pentru copii. Neegalat în modul de a se exprima prin percuţie.

Lucian Conţiu

Format în PR şi Marketing în facultatea din Cluj Napoca fost membru activ în AISEC. Lucian şi-a descoperit dragostea pentru percuţie şi muzică mai târziu în viaţă, ceea ce i-a permis să o acceseze mai conştient. Format în percuţie în cadrul Cercului Întreg, şi un percuţionist cu o stabilitate de excepţie, el susţine cursurile de introducere în percuţia africană activează ca percuţionist în diverse proiecte muzicale şi a iniţiat alături de Irina Bardoczi mişcarea de Ecstatic Dance din Cluj.

Roxana Niculescu

Prima capoeiristă şi percuţionistă formată la Cercul Întreg, şi dealtfel prima participantă la primul curs organizat în 2009. Dansatoare şi exploratoare a mişcării terapeutice şi-a lărgit spectrul de interes şi de studiu înspre Contact Improvisation şi Feldenkrais. Vocalistă cu o capacitate mare de improvizaţie profundă şi de versuri spontane cu tâlc şi impact emoţional.

Irina Bardoczi

De primă formare juristă, Irina s-a alăturat Cercului Întreg în 2012 la cursurile de percuţie. De acolo şi-a lărgit tot mai mult spectrul de activităţi şi interese, adăugând dansurile africane, pe care le predă din 2016, poezia, teatrul, Ecstatic Dance şi o formare actuală în Psihoterapie Integrativă. Fondatoare a mişcării de Ecstatic Dance din Cluj Napoca, coach şi facilitatoare de dansuri africane. Magiciană a cuvintelor esenţiale în limba română.

Diana Luiza Ionaşcu

Psihoterapeut, instructor dansuri africane și facilitator activități de autocunoaştere şi dezvoltare personală prin mişcare și dans. Fermecată de bogăția de experiențe și posibilități pe care le oferă dansul și de mișcarea interioară a emoțiilor în viața de zi cu zi. Formată în percuţie în cadrul Cercului Întreg, Diana şi-a devoltat un fel unic de a face tobele să vorbească, în mod special atabaque-urile braziliene. Facilitatoare de autocunoaştere şi dezvoltare personală prin mişcare şi cursuri de dansuri africane.

Magda Moldovan

Psiholog clinician şi psihoterapeut. A venit spre Cercul Intreg în 2014, găsind noi moduri de autocunoaştere în cursurile de percuţie. Pasionată de psihoterapia individuală şi de dinamica relaţiilor interpersonale, revine la experienţele şi instrumentele muzicale pentru conectarea cu sinele şi cu ceilalţi. Sufletul bun al echipei.

Ionuţ Cioflică

Ca şi formare şi profesie IT-st. Format în capoeira în cadrul Cercului Întreg, şi unul din dansatorii de nelipsit şi cu un zâmbet contagios oriunde se întâmplă un groove bun. În timpul liber de găsit pe bicicletă, alături de pisici şi câini, de familie sau meşterind la propria casă pasivă. În cadrul Casei Jocului contribuie ca manager de proiect datorită spiritului clar şi analitic.